tag:blogger.com,1999:blog-279492461380809446.post4033252789413761301..comments2014-06-26T15:29:13.615+02:00Comments on TRESOVLAT - Mer för fler: Lammrulle med vitlök och rosmarinTresovlarenhttp://www.blogger.com/profile/10012078155031184885noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-279492461380809446.post-42829550010441435992012-10-02T18:35:06.180+02:002012-10-02T18:35:06.180+02:00Tack. Förutom styckningen av lammet så tar det ju ...Tack. Förutom styckningen av lammet så tar det ju dessutom bara 10-15 minuter att göra hemma och så några minuter på att tvätta och klyfta potatisen så det är ju snabbmat om man bortser från ugnstidenTresovlathttps://www.blogger.com/profile/17038875276213649397noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-279492461380809446.post-38079622749593453242012-10-02T08:11:47.745+02:002012-10-02T08:11:47.745+02:00Det ser jättefint ut!
Det ser jättefint ut!<br />Khttps://www.blogger.com/profile/14565017598029975918noreply@blogger.com